Ultimele sesizari

Numar petitie: 1065
Categorie/ utilizator Categorie: „Administrarea domeniului public” ,user: nutu86
Status petitie in-lucru
Data creare: 27/07/2019
Sesizare:

Bună ziua,sunt un locuitor al orașului Rovinari și vreau să vă spun că în zona D,la genele de gunoi în spate pe câmp și nu numai a început să înflorească aș zisa AMBROZIE,care are un polen ffalergic.Vă rugăm să faceți tot posibilul să o tăiați,să o țineți sub control că nu putem ieși afară din cauza alergiei.Vă mulțumim.


Numar petitie: 1053
Categorie/ utilizator Categorie: „Administrarea domeniului public” ,user: Simona
Status petitie in-lucru
Data creare: 16/07/2019
Sesizare:

Bună ziua! Strada Plopilor, B2. 1.Avem și noi nevoie de bancă! Am avut una , dar s-a ridicat. Avem in parcul copiilor dar sunt ocupate bineînțeles de mămici și copii. 2. In acest parc a existat și o masă de tenis , dar la renovarea parcului s-a ridicat, dacă se poate să o repuneți ar fi super, această solicitare vine din partea a mai multor adolescenți. In speranța că se va citi și rezolva noi vă mulțumim anticipat!


Numar petitie: 913
Categorie/ utilizator Categorie: „Retele de apa si canalizare” ,user: Maryws
Status petitie in-lucru
Data creare: 09/12/2018
Sesizare:

Suntem o familie noua aici in Rovinari,dar apa din subsolul blocului in care locuim,ne face sa o familie nefericita,speram ca d-nul primar sa rezolve problema asta.Va multumim!


Numar petitie: 903
Categorie/ utilizator Categorie: „Administrarea domeniului public” ,user: AViorel
Status petitie in-lucru
Data creare: 28/11/2018
Sesizare:

La fel că în fiecare an se montează corturi mari pe aleea din piață și se lasă loc de trecere a oamenilor pe acolo lat de maxim 1 metru. Avem jumătate din piață liberă, jumătate din bazar liber, chiar trebuie sa facem slalom in fiecare iarna intre maldărele de zăpadă și metrul acela liber ?


Numar petitie: 894
Categorie/ utilizator Categorie: „Drumuri si iluminat public” ,user: nutu86
Status petitie in-lucru
Data creare: 12/11/2018
Sesizare:

Bună seara,o problemă legată de iluminatul de pe str Castanilor.De trei zile toată zona D-uri spre depozit/spate și zona D1;D2 în față nu este iluminat public.Vă rugăm luați măsuri.Mulțumim.


Numar petitie: 873
Categorie/ utilizator Categorie: „Parcari” ,user: marokanul25
Status petitie in-lucru
Data creare: 24/10/2018
Sesizare:

Vă rugăm mâine să trimiteți pe cineva să remedieze defectul cu iluminatul din parcarea privată R1-R2


Numar petitie: 862
Categorie/ utilizator Categorie: „Altele” ,user: marokanul25
Status petitie in-lucru
Data creare: 12/10/2018
Sesizare:

Ce dumnezeu a-ţi făcut acu 3 zile au venit 7-8 bărbaţi şi o doamnă şi au tranchilizat un câine pe care l-au luat, iar astăzi sunt -7-8 câini necunoscuţi la blocul nostru R1.
Problema este că sunt foarte agresiv şi copii nu m-ai pot să se joace vă rugăm mâine poimâine să trimiteţi echipa să ia câini de aici.
Şi nu tot schimbaţi borduri în oraşul ăsta că aveţi alte treburi de terminat Bl R1 abandonat nefinalizat anveloparea, canalul curăţat dar trebuie casetat şi făcut parcare cu plata s-au un părculeţ pt. copii că se joacă printre maşini în parcarea privată.


Numar petitie: 855
Categorie/ utilizator Categorie: „Drumuri si iluminat public” ,user: MusteataCosmin69
Status petitie in-lucru
Data creare: 29/09/2018
Sesizare:

Am vrut sa merg pe bulevard când dintr-o dată un bec mi-a sărit în ochi ca nu funcționează, vreau să vă spun că eu sunt semi chior si vreau sa am cât mai multă lumină la dispoziție va mulțumesc!


Share Page

Close