Ultimele sesizari

Numar petitie: 913
Categorie/ utilizator Categorie: „Retele de apa si canalizare” ,user: Maryws
Status petitie in-lucru
Data creare: 09/12/2018
Sesizare:

Suntem o familie noua aici in Rovinari,dar apa din subsolul blocului in care locuim,ne face sa o familie nefericita,speram ca d-nul primar sa rezolve problema asta.Va multumim!


Numar petitie: 903
Categorie/ utilizator Categorie: „Administrarea domeniului public” ,user: AViorel
Status petitie in-lucru
Data creare: 28/11/2018
Sesizare:

La fel că în fiecare an se montează corturi mari pe aleea din piață și se lasă loc de trecere a oamenilor pe acolo lat de maxim 1 metru. Avem jumătate din piață liberă, jumătate din bazar liber, chiar trebuie sa facem slalom in fiecare iarna intre maldărele de zăpadă și metrul acela liber ?


Numar petitie: 894
Categorie/ utilizator Categorie: „Drumuri si iluminat public” ,user: nutu86
Status petitie in-lucru
Data creare: 12/11/2018
Sesizare:

Bună seara,o problemă legată de iluminatul de pe str Castanilor.De trei zile toată zona D-uri spre depozit/spate și zona D1;D2 în față nu este iluminat public.Vă rugăm luați măsuri.Mulțumim.


Numar petitie: 873
Categorie/ utilizator Categorie: „Parcari” ,user: marokanul25
Status petitie in-lucru
Data creare: 24/10/2018
Sesizare:

Vă rugăm mâine să trimiteți pe cineva să remedieze defectul cu iluminatul din parcarea privată R1-R2


Numar petitie: 862
Categorie/ utilizator Categorie: „Altele” ,user: marokanul25
Status petitie in-lucru
Data creare: 12/10/2018
Sesizare:

Ce dumnezeu a-ţi făcut acu 3 zile au venit 7-8 bărbaţi şi o doamnă şi au tranchilizat un câine pe care l-au luat, iar astăzi sunt -7-8 câini necunoscuţi la blocul nostru R1.
Problema este că sunt foarte agresiv şi copii nu m-ai pot să se joace vă rugăm mâine poimâine să trimiteţi echipa să ia câini de aici.
Şi nu tot schimbaţi borduri în oraşul ăsta că aveţi alte treburi de terminat Bl R1 abandonat nefinalizat anveloparea, canalul curăţat dar trebuie casetat şi făcut parcare cu plata s-au un părculeţ pt. copii că se joacă printre maşini în parcarea privată.


Numar petitie: 855
Categorie/ utilizator Categorie: „Drumuri si iluminat public” ,user: MusteataCosmin69
Status petitie in-lucru
Data creare: 29/09/2018
Sesizare:

Am vrut sa merg pe bulevard când dintr-o dată un bec mi-a sărit în ochi ca nu funcționează, vreau să vă spun că eu sunt semi chior si vreau sa am cât mai multă lumină la dispoziție va mulțumesc!


Numar petitie: 846
Categorie/ utilizator Categorie: „Retele de apa si canalizare” ,user: Mitica
Status petitie in-lucru
Data creare: 08/09/2018
Sesizare:

Domnule primar ati vandut Rovego catre Apa Regio de ce apa este murdara unde sunt investitiile care spun ca se deruleaza de ce au scumpit apa asa ati convenit la vanzare parca spuneati ca nu se va scumpi praful de carbune il vedeti dar apa nu sau sunt alte interese.


Numar petitie: 841
Categorie/ utilizator Categorie: „Salubritate” ,user: nutu86
Status petitie in-lucru
Data creare: 03/09/2018
Sesizare:

Bună ziua,trag un semnal de alarmă cu privire la planta numită Ambrozie ce crește prin multe zone ale orașului si are o forma de polen la inflorire si nu numai foarte alergic.Rog aparatul primariei să găsească o solutie ca pe viitor să nu mai creasca atât de multă in zona orașului.Mai trag un semnal grav cu privire la redeschiderea infernului de carbune lângă oraș .Nu le mai dati voie sa expluateze lângă oraș.Mulțumim primariei Rovinari pentru implicare si realizările facute până în prezent.


Share Page

Close