Ultimele sesizari

Numar petitie: 1235
Categorie/ utilizator Categorie: „Ordine si domeniu public” ,user: nutu86
Status petitie in-lucru
Data creare: 23/03/2020
Sesizare:

Rog autoritătile locale,împreună cu primăria Rovinari să intensifice patrulele de politie prin oraș si să înăsprească verificarile persoanelor care se plimbă libere prin oraș.Sunt foarte multe persoane care ia în derâdere această pandemie covid19.Luati și mai multe măsuri până nu explodează aceasta epidemie si la noi.VA FI DEZASTRU!


Numar petitie: 1215
Categorie/ utilizator Categorie: „Salubritate” ,user: Liviu242006
Status petitie in-lucru
Data creare: 07/03/2020
Sesizare:

Buna ziua,la intersectia strazilor tineretului cu prieteniei langa n
Blocul g3 ,s-a toaletat arborii si nu s-au ridicat crengile.copiii se joaca cu crengile pe langa masinile parcate in parcare riscand sa le zgarie,va rugam sa trimiteti pe cineva sa le ridice.va multumesc


Numar petitie: 1169
Categorie/ utilizator Categorie: „Serviciu Ecarisaj” ,user: Nikoss4490
Status petitie in-lucru
Data creare: 29/12/2019
Sesizare:

Revin in completarea sesizarii , nu mai pot trece la serviciu in fiecare dimineață la 7:²⁰ ,si la terminarea programului la ora 16:⁰⁰ VA ROG FACEȚI CEVA .


Numar petitie: 1166
Categorie/ utilizator Categorie: „Serviciu Ecarisaj” ,user: Nikoss4490
Status petitie in-lucru
Data creare: 29/12/2019
Sesizare:

Am făcut o reclamație pe data de 19-12-2019 cu privire la un CÂINE PERICULOS de CULOARE GALBEN la statia de epurare roșia , si nu sa luat nici o masura !!!


Numar petitie: 1065
Categorie/ utilizator Categorie: „Administrarea domeniului public” ,user: nutu86
Status petitie in-lucru
Data creare: 27/07/2019
Sesizare:

Bună ziua,sunt un locuitor al orașului Rovinari și vreau să vă spun că în zona D,la genele de gunoi în spate pe câmp și nu numai a început să înflorească aș zisa AMBROZIE,care are un polen ffalergic.Vă rugăm să faceți tot posibilul să o tăiați,să o țineți sub control că nu putem ieși afară din cauza alergiei.Vă mulțumim.


Numar petitie: 1053
Categorie/ utilizator Categorie: „Administrarea domeniului public” ,user: Simona
Status petitie in-lucru
Data creare: 16/07/2019
Sesizare:

Bună ziua! Strada Plopilor, B2. 1.Avem și noi nevoie de bancă! Am avut una , dar s-a ridicat. Avem in parcul copiilor dar sunt ocupate bineînțeles de mămici și copii. 2. In acest parc a existat și o masă de tenis , dar la renovarea parcului s-a ridicat, dacă se poate să o repuneți ar fi super, această solicitare vine din partea a mai multor adolescenți. In speranța că se va citi și rezolva noi vă mulțumim anticipat!


Numar petitie: 913
Categorie/ utilizator Categorie: „Retele de apa si canalizare” ,user: Maryws
Status petitie in-lucru
Data creare: 09/12/2018
Sesizare:

Suntem o familie noua aici in Rovinari,dar apa din subsolul blocului in care locuim,ne face sa o familie nefericita,speram ca d-nul primar sa rezolve problema asta.Va multumim!


Numar petitie: 903
Categorie/ utilizator Categorie: „Administrarea domeniului public” ,user: AViorel
Status petitie in-lucru
Data creare: 28/11/2018
Sesizare:

La fel că în fiecare an se montează corturi mari pe aleea din piață și se lasă loc de trecere a oamenilor pe acolo lat de maxim 1 metru. Avem jumătate din piață liberă, jumătate din bazar liber, chiar trebuie sa facem slalom in fiecare iarna intre maldărele de zăpadă și metrul acela liber ?


Share Page

Close