Termeni și condiții
Termeni și condiții de funcționare a aplicației „Rovinari City Report – Sesizări” aparținând Primăriei Orasului Rovinari
VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII ȘI CONDIȚIILE PREZENTATE ÎN CONTINUARE. ACESTEA CONȚIN INFORMAȚII IMPORTANTE CU PRIVIRE LA DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ.
1. DESPRE APLICAȚIE
„ Rovinari City Report – Sesizări” reprezintă un nou serviciu mobil de înregistrare a sesizărilor pe domeniul public. Cu o interfață prietenoasă și foarte ușor de accesat și utilizat, aplicația este disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile (tabletă, smartphone). Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul Primăriei orasului Rovinari, www.primariarovinari.ro.
2. ACCEPTAREA TERMENILOR DE FUNCȚIONARE
Prin descărcarea și folosirea aplicației „ Rovinari City Report – Sesizări” acceptați și sunteți de acord să acceptaţi aceşti Termeni și condiții de funcționare. Primăria orasului Rovinari poate să modifice acești Termeni și condiții de funcționare oricând, cu scopul de a îmbunătăţi serviciul. Prin continuarea folosirii aplicației „ Rovinari City Report – Sesizări”, după ce sunt efectuate schimbări ai acestor Termeni și condiții de funcționare, sunteți de acord să acceptaţi acele schimbări.
În cadrul aplicaței „ Rovinari City Report – Sesizări”, termenii de mai jos au următoarea semnificație:
Utilizator – orice persoană fizică care se înregistrează în Aplicație și accesează conținutul pus la dizpozitie de catre deținătorul Aplicației, indiferent daca înregistrează sau nu o sesizare pe domeniul public al Orasului Rovinari.
În cadrul aplicaței „ Rovinari City Report – Sesizări” accesibilă din navigatorul web, termenii de mai jos au următoarea semnificație:
Sesizări active – reprezintă sesizările care se pot încadra în una dintre cele două subcategorii de mai jos:
Sesizare nouă – reprezintă o sesizare nouă adăugată care încă nu a fost procesată de către reprezentanții instituției. Sesizare în lucru – reprezintă o sesizare pentru a cărei rezolvare au fost demarate activitățile specifice.
Sesizări rezolvate – reprezintă sesizările care se pot încadra în una dintre subcategoriile de mai jos:
3. LIMITAREA FOLOSIRII APLICAȚIEI
Aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” este destinată persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani şi care îşi asumă răspunderea asupra corectitudinii şi valabilităţii incidentelor raportate pe domeniul public. În cazul utilizării aplicației de către persoane minore, aceasta poate fi descărcată și utilizată doar împreună cu, sau sub supravegherea părinților sau a tutorelui, care răspund pentru acţiunile minorului.
4. CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Orice informație pusă la dispoziție de către dumneavoastră sau colectată de către Primăria Orasului Rovinari atunci când folosiți aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” este supusă Politicii de Confidențialitate a „ Rovinari City Report – Sesizări”, ai cărei termeni sunt incluși în acești Termeni și condiții de funcționare. Aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” stochează informații cu caracter personal (provenite din conturile prin care dumneavoastră vă autentificaţi pentru a avea acces la aplicație (nume, prenume, e-mail, identificator telefon), precum și informaţiile privind localizarea telefonului dvs.
Prin înregistrarea în vederea utilizării aplicației si furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, ați fost informat și v-ați exprimat acordul în mod explicit și fără echivoc ca aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” să folosească datele dumneavoastră cu caracter personal.
Aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” asigură păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal furnizate pentru accesul la aplicație și/sau pentru utilizarea acesteia. Această obligație nu se aplică în cazul oricărei informații dezvăluite de utilizatori către terți.
Aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” prelucrează datele cu caracter personal și informațiile deținute/transmise de către dumneavoastră cu bună credință, asigurând respectarea dreptului la viața privată și a legislației în vigoare.
„ Rovinari City Report – Sesizări” nu își asumă răspunderea pentru exactitatea datelor neactualizate de către dumneavoastră.
Orice încercare de a utiliza datele personale ale altui Utilizator este strict interzisă, fiind considerată o tentativă de fraudă și va fi sancționată prin lege contravențional sau penal, după caz.
5. PROPRIETATE INTELECTUALĂ
Primăria Orasului Rovinari și/sau licențiatorii săi sunt unicii proprietari ai aplicației „ Rovinari City Report – Sesizări”, ceea ce include orice software, domeniu și conținut pus la dispoziție prin intermediul aplicației, site-ului sau paginilor de Social Media. „ Rovinari City Report – Sesizări” este protejată de drepturile de autor din România. Aceasta se poate folosi doar în scopuri personale și necomerciale, iar „ Rovinari City Report – Sesizări” va acorda o licență limitată în acest sens. Orice folosire neautorizată a aplicației „ Rovinari City Report – Sesizări” va înceta licența limitată pusă la dispoziție de către Primăria Orasului Rovinari. Grafica, logo-urile, imaginile și numele serviciilor legate de aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” nu pot fi folosite fără acordul scris al Primăriei orasului Rovinari. Toate celelalte mărci înregistrate ce nu sunt proprietatea Primăriei Orasului Rovinari și apar în aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări”, sunt proprietatea respectivilor proprietari ce pot fi sau nu asociați cu, sau sponsorizați de „ Rovinari City Report – Sesizări”.
6. UTILIZAREA APLICAȚIEI
Prin descărcarea și folosirea aplicației „ Rovinari City Report – Sesizări”, sunteți de acord să nu încărcați, postați, trimiteți e-mail sau transmiteți orice material ce conține viruși sau alte coduri de computer, fișiere sau programe destinate să întrerupă, distrugă sau să limiteze funcționalitatea oricărui software sau hardware sau echipament de telecomunicație asociat cu aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări”. De asemenea, sunteți de acord să nu interferați cu serverele sau rețelele ce au legătură cu aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” sau să nu încălcați nicio procedură, politică sau regulament al rețelelor ce au legătură cu aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări”. De asemenea, sunteți de acord să nu:
a. pretindeți ca sunteți altă persoană în timp ce folosiți aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări”; b. folosiți aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” în scopuri ilegale; c. revindeți sau exportați software-ul asociat cu aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări”.
„ Rovinari City Report – Sesizări” nu promovează și nu recomandă sau tolerează folosirea aplicației în timpul activităților care ar putea pune viața utilizatorilor în pericol, cum ar fi conducerea de vehicule. Sunteți de acord să nu utilizați aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” în timpul desfășurării unor astfel de activități, „ Rovinari City Report – Sesizări” nu este responsabilă pentru utilizarea aplicației în astfel de condiții, utilizarea se va realiza pe propria răspundere.
7. SITE-URI ALE ALTOR TERȚI
Aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” poate conține link-uri către site-urile web ale unor părți terțe sau programe ce nu sunt controlate de către sau asociate cu „ Rovinari City Report – Sesizări”. Primăria orasului Rovinari nu este responsabilă pentru conținutul, ofertele sau politicile de confidențialitate ale unor asemenea site-uri sau programe, inclusiv, dar fără a se limita la, răscumpărarea ofertelor de către dumneavoastră sau refuzul comerciantului de a onora orice ofertă. Relația dumneavoastră cu site-urile părților terțe se desfășoară doar între dumneavoastră și respectivele părți terțe.
8. COSTURILE DE UTILIZARE ALE APLICAȚIEI „Rovinari City Report – Sesizări – Sesizări”
Primăria Orasului Rovinari vă pune la dispoziție aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” în mod gratuit. Primăria Orasului Rovinari nu este responsabilă de percepția unor costuri suplimentare atunci când utilizați „ Rovinari City Report – Sesizări”. În cazul în care întâmpinați o astfel de problemă, vă rugăm să contactați furnizorul dumneavoastră de internet WiFi sau de date mobile. Plata unor asemenea costuri este responsabilitatea dumneavoastră. Este posibil ca aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” să nu fie accesibilă în unele țări, acest lucru depinzând de compatibilitatea aplicației „ Rovinari City Report – Sesizări” cu alte rețele străine. Posibilitatea de a descărca aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” poate fi restricționată sau prejudiciată atunci când folosiți opțiunea de roaming în străinătate.
9. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PUSE LA DISPOZIȚIE
Prin acceptarea condițiilor expuse, sunteți de acord ca „Rovinari City Report – Sesizări” să utilizeze orice comentarii, informații sau idei conținute în orice comunicare pe care dumneavoastră o trimiteți către „ Rovinari City Report – Sesizări” fără nicio compensație, recunoaștere sau plată către dumneavoastră, în orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la elaborarea, producția, produsele și serviciile de marketing precum și crearea sau îmbunătățirea aplicației „Rovinari City Report – Sesizări”.
10. GARANȚIE ȘI RĂSPUNDERE
Primăria Orasului Rovinari furnizează aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” ca atare și fără nicio condiție expresă, implicită sau statutară. Primăria Orasului Rovinari nu este responsabilă pentru nicio eroare sau omisiune apărută în cadrul aplicației „ Rovinari City Report – Sesizări”, orice defecțiune, întârziere sau întrerupere apărută în cadrul aplicației „ Rovinari City Report – Sesizări”, orice pierdere sau defecțiune ce reiese din utilizarea aplicației „ Rovinari City Report – Sesizări”, orice defectare a telefonului dumneavoastră mobil, sau orice manieră de a utiliza aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” de către utilizatorii acesteia. Primăria Orasului Rovinari își rezervă dreptul de a furniza aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” la discreția sa.
Primăria Orasului Rovinari, asociații, administratorii, reprezentanții, angajații (împreună sau individual) nu vor fi responsabili în niciun caz pentru eventuale daune sau orice prejudiciu, de orice fel, direct sau indirect, ce reiese din utilizarea sau are legătură cu aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări”, chiar dacă posibilitatea daunelor sau a producerii prejudiciului a fost menționată sau nu.
11. RECLAMAȚII
Prin agrearea acestor termeni și condiții sunteți de acord ca orice reclamație, dispută sau controversă (atât ca prejudiciu sau altfel, chiar dacă sunt deja prezente sau viitoare, incluzând cele stabilite de lege, drept comun sau reclamații echitabile) între dumneavoastră si „ Rovinari City Report – Sesizări” ce reiese sau are legătură cu acești Termeni și condiții de funcționare, interpretarea sau încălcarea acestora vor fi guvernate și rezolvate în conformitate cu legile din România, competența de soluționare aparținând instanțelor de la sediul „ Rovinari City Report – Sesizări”.
12. FOLOSIREA UNUI LIMBAJ LICENȚIOS
Orice deviere în afara obiectului de activitate al aplicației, folosirea de cuvinte obscene, atacul la persoană, afisarea de anunțuri sau mesaje publicitare, precum și proferarea de jigniri, trivialități și injurii aduse unor persoane, care au scris un comentariu, sau oferă răspunsurile de specialitate pe aplicația „ Rovinari City Report – Sesizări” vor fi sancționate prin cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta sesizări, prin blocarea IP-ului folosit.
13. GENERALITĂȚI
În cazul în care orice prevedere conținută în acești termeni și condiții de funcționare, este considerată invalidă sau neexecutorie, asemenea prevedere va fi anulată, iar celelalte prevederi vor fi considerate aplicabile în continuare. Titlurile au doar scop de referință și nu definesc, limitează, interpretează sau descriu scopul acelei secțiuni. Incapacitatea Primăriei Orasului Rovinari de a îndeplini una dintre prevederile acestor Termeni și condiții de funcționare nu va constitui renunțarea la acea prevedere sau la oricare alta.
14. CONTACTAȚI-NE
În cazul în care aveți întrebări referitoare la acești Termeni și condiții de funcționare sau descărcarea și/sau folosirea aplicației „ Rovinari City Report – Sesizări”, nu ezitați să ne contactați la telefon 0253/371095 sau prin adresa de email office@primariarovinari.ro.

Share Page

Close